Prostreno.cz

Pstruh v křenovém listu

Pstruh se špenátem.

15.07.2013 lentilka
60min

15min příprava

45min vaření

592 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pstruha omyjte, osušte, potřete česnekem, osolte a každou porci zabalte do dvou křenových listů.
  2. Každou porci položte na máslem potřený čtverec alobalu, zavřete a pečte v troubě vyhřáté na 190 °C asi 25-30 minut.
  3. Před konzumací křenové listy odstraňte.
  4. Jako přílohu podávejte baby špenát, který spařte a ochuťte česnekem orestovaným na olivovém oleji, solí a bílým pepřem.
  5. Vše posypte na másle orestovaným pórkem a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,93 g
  • Sacharidy:

    119,22 g
    • Cukry:

      2,83 g
  • Tuky:

    109,88 g
  • Vláknina:

    71,93 g

Aktivita pro spálení:

839 kcal
104

minut jízdy na kole

79

minut běhu

250

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
607 kJ

Pstruh na sádle

(9 hlasů)
45min
712 kJ

Pstruh na víně

(10 hlasů)
50min
782 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

kořenová zelenina

16 kcal / 100g
B1,92 g
S9 g
T1,79 g

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh v křenovém listu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba