Prostreno.cz

Žampionový salát se zelenými fazolkami

Houbový salát se zelenými fazolkami.

31.10.2013 sun
35min

20min příprava

15min vaření

704 kJ / 168 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve větším hrnci přiveďte k varu 2 l osolené vody.
  2. Do vody vložte fazolky, žampióny a vařte tak 5 minut, povařené fazolky a houby sceďte, žampióny nakrájejte na tenké plátky a spolu s fazolkami dejte do mísy, pokapejte olejem a promíchejte.
  3. V jiné míse promíchejte plátky cibule, šťávu a jemně nastrouhanou kůru z dobře omytých citrónů, osolte, opepřete, přidejte cukr a dobře promíchejte.
  4. Ořechy nasucho orestujte na pánvi.
  5. Fazolky a žampióny promíchejte se zálivkou s cibulí, posypte ořechy a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,40 g
  • Sacharidy:

    134,31 g
    • Cukry:

      52,75 g
  • Tuky:

    238,29 g
  • Vláknina:

    36,52 g

Aktivita pro spálení:

471 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Hlívový salát

(12 hlasů)
15min
543 kJ

Salát z hlívy ústřičné

(11 hlasů)
35min
1160 kJ

Salát z bílých fazolí

(9 hlasů)
30min
465 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
14.03.2016
Avatar heenna
11.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Žampionový salát se zelenými fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba