Prostreno.cz

Hovězí hrudi na pivu

Pomalu pečené hovězí hrudi na pivu.

07.11.2013 lanvin
4h a 0min

15min příprava

3h a 45min vaření

835 kJ / 199 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do masa vetřete sůl a pepř.
  2. V pekáčku rozehřejte olej a maso opečte ze všech stran, aby se zatáhlo. Opečené maso vyndejte.
  3. Ve stejném pekáčku orestujte nakrájenou cibuli a očištěný, na kolečka nakrájený pastinák.
  4. Vložte zpět maso, přidejte ocet balsamico, bobkový list, podlijte pivem a přikryté duste v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 3–3,5 hodiny. Pokud je potřeba podlévejte pivem.
  5. Nakrájejte na plátky a podávejte např. s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    350,03 g
  • Sacharidy:

    404,75 g
    • Cukry:

      18,31 g
  • Tuky:

    144,93 g
  • Vláknina:

    127,25 g

Aktivita pro spálení:

900 kcal
112

minut jízdy na kole

85

minut běhu

268

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí s brokolicí ve woku

(8 hlasů)
45min
533 kJ

Pečené hovězí maso

(21 hlasů)
2h a 20min
751 kJ

Svíčková plněná špenátem

(14 hlasů)
1h a 45min
925 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí hrudi na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba