Prostreno.cz

Mořský vlk na bílém víně

Ryba vonící skořicí bude chutnat všem milovníkům rybích receptů.

11.11.2013 lanvin
60min

20min příprava

40min vaření

559 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do očištěné ryby vložte tyčinky skořice a snítky rozmarýnu, rybu osolte a opepřete.
  2. Rybu dejte do pekáčku, nebo do zapékací mísy a nechte hodinu v chladu.
  3. Pak rybu podlijte vínem, obložte nakrájenou šalotkou, na rybu položte plátky citrónu, plátky másla, zakápněte rumem, vložte do trouby vyhřáté na 190 °C a pečte přibližně 30-40 minut podle velikosti ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    433,28 g
  • Sacharidy:

    699,98 g
    • Cukry:

      40,10 g
  • Tuky:

    83,45 g
  • Vláknina:

    428,80 g

Aktivita pro spálení:

1188 kcal
148

minut jízdy na kole

113

minut běhu

354

minut uklízení





Podobné recepty

Platýz s koprem a kapary

(8 hlasů)
40min
1036 kJ

Křupavá ryba

(7 hlasů)
50min
757 kJ

Smažené ryby

(11 hlasů)
50min
672 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba