Prostreno.cz

Ranní toast s vejcem a rukolou

Snídaně se ztracenými vejci.

14.11.2013 sun
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

801 kJ / 191 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Malou zapékací misku vymažte máslem a do misky uložte plátky bagety.
  3. Metlou našlehejte mléko, 1 vejce, 2 špetky soli a pepře, bagety zalijte a posypte je sýrem, nechte stát 15 až 30 minut.
  4. Pak misku vložte do vyhřáté trouby a pečte 20 až 25 minut.
  5. V dostatečném množství vody se 2 lžičkami vinného octa uvařte 2 ztracená vejce.
  6. Mezitím promíchejte rukolu se 2 lžičkami octa, 1 lžíci oleje a špetkou soli.
  7. Zapečené bagety rozdělte na dva talíře, přidejte uvařená vejce a ochucenou rukolu. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    147,54 g
  • Sacharidy:

    324,70 g
    • Cukry:

      19,91 g
  • Tuky:

    109,19 g
  • Vláknina:

    15,00 g

Aktivita pro spálení:

1540 kcal
192

minut jízdy na kole

146

minut běhu

459

minut uklízení





Podobné recepty

Míchaná vejce k snídani

(21 hlasů)
40min
656 kJ

Míchaná vejce s lososem

(15 hlasů)
25min
834 kJ

Míchaná vejce s celerem

(12 hlasů)
35min
623 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ranní toast s vejcem a rukolou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba