Prostreno.cz

Vepřové kotlety na fenyklu

Jednoduchý recept na přípravu vepřových kotlet.

04.12.2013 sun
60min

15min příprava

45min vaření

856 kJ / 204 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kotlety osolte, opepřete a posypte paprikou.
  2. V pánvi rozehřejte máslo s olejem, přidejte fenykl a kotlety opečte z obou stran.
  3. Ke kotletám přidejte očištěný, přibližně na 4 cm kousky nakrájený pórek, citrónovou šťávu, podlijte vínem, vývarem a duste doměkka.
  4. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    170,14 g
  • Sacharidy:

    44,84 g
    • Cukry:

      6,87 g
  • Tuky:

    131,36 g
  • Vláknina:

    12,15 g

Aktivita pro spálení:

588 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety na jablkách

(15 hlasů)
55min
796 kJ

Vepřové kotlety s červenou cibulí

(15 hlasů)
40min
879 kJ

Vepřové kotlety s balsamicem

(14 hlasů)
55min
725 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na fenyklu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba