Prostreno.cz

Vepřové kostky s luštěninou

Vepřové maso s cizrnou a fazolemi.

14.01.2014 lentilka
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

521 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Propláchněte a sceďte fazole a cizrnu.
  2. Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku a na kostky nakrájené maso.
  3. Mezitím nakrájejte papriku a přidejte ji k masu, míchejte, přidejte kmín, rozmarýn, jemně nakrájenou feferonku a sůl.
  4. Podlijte vodou a duste doměkka.
  5. V polovině vaření přidejte oloupaný nastrouhaný brambor.
  6. Když je maso měkké, přidejte nakrájená rajčata, cizrnu, fazole a ještě 5 minut povařte.
  7. Podávejte hustě posypané zelenou petrželkou.

TIP:

Pro výraznější chuť můžete přidat kostku bujónu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,45 g
  • Sacharidy:

    380,25 g
    • Cukry:

      66,64 g
  • Tuky:

    110,16 g
  • Vláknina:

    110,55 g

Aktivita pro spálení:

561 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené vepřové

(7 hlasů)
1h a 15min
551 kJ

Pikantní bůček

(10 hlasů)
2h a 15min
1007 kJ

Plněné vepřové kotlety

(11 hlasů)
1h a 20min
1113 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar verrca
27.05.2016
Avatar heenna
26.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky s luštěninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba