Prostreno.cz

Dušené vepřové

Vepřové maso dušené s bylinkami.

07.05.2013 lentilka
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

551 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájejte na kostky a orestujte na oleji.
  2. Přidejte kuřecí vývar a bylinky. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte bez pokličky 30 minut.
  3. Přidejte brambory, fazole a duste 10 minut.
  4. V malém množství vody rozmíchejte mouku, přidejte ji k masu a vařte ještě 10 minut, nebo až je maso měkké.

TIP:

Omáčku můžete zjemnit smetanou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,30 g
  • Sacharidy:

    201,14 g
    • Cukry:

      18,58 g
  • Tuky:

    193,22 g
  • Vláknina:

    36,60 g

Aktivita pro spálení:

633 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

188

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

(18 hlasů)
60min
549 kJ

Hovězí tokáň

(11 hlasů)
1h a 50min
943 kJ

Dušené vepřové maso

(8 hlasů)
55min
586 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
09.05.2016
Avatar heenna
05.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené vepřové

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba