Prostreno.cz

Salát z jablek a čekanky

Lehký salát s medovým přelivem.

03.02.2014 lentilka
25min

20min příprava

5min vaření

833 kJ / 199 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytá jablka překrojte, vyndejte jádřinec a nakrájejte je na tenké plátky, pokapejte trochou citrónové šťávy, aby nezačala hnědnout.
  2. Jablka dejte do mísy, přidejte listy čekanky, nakrájené na tenké plátky, nakrájené datle a rukolu.
  3. Ořechy orestujte na rozpálené pánvi.
  4. Ingredience na zálivku dobře promíchejte.
  5. Salát přelijte zálivkou, posypte ořechy, promíchejte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,31 g
  • Sacharidy:

    535,30 g
    • Cukry:

      427,20 g
  • Tuky:

    134,07 g
  • Vláknina:

    71,11 g

Aktivita pro spálení:

823 kcal
102

minut jízdy na kole

78

minut běhu

245

minut uklízení





Podobné recepty

Pangasius s jablkovým salátem

(15 hlasů)
25min
649 kJ

Jablkový salát

(20 hlasů)
10min
862 kJ

Jablková rýže

(16 hlasů)
40min
767 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z jablek a čekanky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba