Prostreno.cz

Pangasius s jablkovým salátem

Pangasius se v naší kuchyni objevuje stále častěji. Zkuste tento recept a uvařte zdravou a lehkou večeři.

25min

5min příprava

20min vaření

649 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety osušte, jemně obalte v koření a jablkovém octě. Na pánvi rozehřejte olej, rybu na něm opečte z obou stran do zlatava.
  2. Ořechy zlehka do zlatova opečte na pánvi. Pangasius je výborný s bramborem či salátem.

TIP:

K této rybě se skvěle hodí lehký jablkový salát: malá hrst nasekaných ořechů, 2 velká jablka, 1 velká mrkev, 1 lžíce citronové šťávy, 1/4 šálku zakysané smetany, nasekaná petrželka, špetka soli a pepře.

Jablka a mrkev nakrájejte na velikost a délku sirek, smíchejte s ostatními přísadami a do servírování dejte do lednice.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,36 g
  • Sacharidy:

    7,62 g
    • Cukry:

      0,41 g
  • Tuky:

    36,50 g
  • Vláknina:

    4,35 g

Aktivita pro spálení:

287 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s kdoulovou omáčkou

(13 hlasů)
45min
606 kJ

Ryba zapečená se špenátem

(13 hlasů)
50min
524 kJ

Treska v kari těstíčku

(17 hlasů)
35min
731 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pangasius s jablkovým salátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba