Prostreno.cz

Hovězí závitky s vinnou omáčkou

Plátky hovězího masa nadívané slaninou a česnekem.

04.02.2014 Mikeš
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

1092 kJ / 260 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce smíchejte nakrájené olivy, jemně nasekanou slaninu, jemně nasekaný česnek, pomerančovou kůru, sůl a pepř.
  2. Posypte touto směsí rovnoměrně všechny plátky, plátky co nepevněji zabalte a sepněte je párátkem.
  3. V pánvi rozehřejte olej, přidejte cukr a závitky opečte ze všech stran.
  4. Přidejte bobkový list, víno a přiveďte k varu, duste přikryté přibližně 1 hodinu. Podle potřeby podlévejte vínem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    307,05 g
  • Sacharidy:

    255,56 g
    • Cukry:

      14,13 g
  • Tuky:

    265,16 g
  • Vláknina:

    84,69 g

Aktivita pro spálení:

766 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

228

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí závitky s čedarem

(9 hlasů)
1h a 45min
667 kJ

Hovězí závitky s cibulí

(6 hlasů)
1h a 15min
615 kJ

Hovězí závitek se zelím

(11 hlasů)
1h a 35min
775 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar verrca
27.05.2016
Avatar hedvika
18.05.2016
Avatar Anonym
12.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí závitky s vinnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba