Prostreno.cz

Jehněčí na kardamomu

Jehněčí kotletky,  mrkev a cibule s kořením chilli.

05.02.2014 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

845 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 160 °C.
  2. Na větší pánvi rozehřejte olej a orestujte na silnější nudličky nakrájenou mrkev a cibuli nakrájenou na kolečka. Mrkev a cibuli dejte do pekáčku.
  3. Maso osolte a obalte v mouce.
  4. Maso vložte do pánve a narychlo osmažte při vysoké teplotě asi 5 minut dokud maso nezhnědne po obou stranách.
  5. Přendejte maso do pekáčku k mrkvi a cibuli.
  6. Bobkový list, kardamom, římský kmín, chilli pastu (sambal oelek) a kokosové mléko, dobře promíchejte a směsí přelijte kotlety.
  7. V předehřáté troubě pečte asi 1,5-2 hodiny dokud maso nezměkne.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,13 g
  • Sacharidy:

    284,16 g
    • Cukry:

      44,10 g
  • Tuky:

    279,17 g
  • Vláknina:

    63,70 g

Aktivita pro spálení:

1102 kcal
137

minut jízdy na kole

104

minut běhu

328

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

(10 hlasů)
60min
1127 kJ

Jehněčí maso se zelím

(9 hlasů)
1h a 30min
531 kJ

Jehněčí kýta se zeleninou

(9 hlasů)
2h a 35min
651 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí na kardamomu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba