Prostreno.cz

Telecí medailonky

Telecí medailonky s voňavým tymiánem a šalvějí.

06.02.2014 sun
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

482 kJ / 115 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Medailonky nebo kotletky osolte, opepřete a poprašte škrobovou moučkou.
  2. V pánvi s rozehřátým olejem maso opečte z obou stran, asi 3 minuty na každé straně.
  3. Opečené maso dejte na talíř.
  4. Na stejnou pánev přidejte máslo, nakrájenou cibuli, očištěný, nakrájený fenykl, nakrájený česnek, šalvěj, tymián, hořčici a míchejte 5 minut.
  5. Přidejte maso, víno, vývar a duste doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    157,42 g
  • Sacharidy:

    128,24 g
    • Cukry:

      34,18 g
  • Tuky:

    135,56 g
  • Vláknina:

    29,54 g

Aktivita pro spálení:

587 kcal
73

minut jízdy na kole

55

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí závitky z trouby

(11 hlasů)
1h a 45min
606 kJ

Telecí karbanátky

(12 hlasů)
50min
993 kJ

Telecí na žampiónech

(14 hlasů)
35min
450 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

telecí maso

144 kcal / 100g
B28 g
S0,2 g
T3 g

škrob

381 kcal / 100g
B0,1 g
S91 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí medailonky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba