Prostreno.cz

Cibulová polévka se ztraceným vejcem

Jeden z receptů na přípravu cibulové polévky.

07.02.2014 sun
40min

10min příprava

30min vaření

385 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kolečka, orestujte na rozpáleném oleji, zakryjte a 15 minut duste, až je cibule hnědá.
  2. Pak cibuli zalijte vínem, vývarem, osolte, opepřete, přidejte nakrájenou kapustu a vařte 10 minut.
  3. Polévku podávejte se ztraceným vejcem, posypanou strouhaným sýrem.
  4. Ztracená vejce: Přiveďte k varu osolenou vodu a ocet, postupně do vařící vody rozklepněte syrová vejce a vařte asi 3 minuty.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,44 g
  • Sacharidy:

    81,21 g
    • Cukry:

      13,61 g
  • Tuky:

    151,37 g
  • Vláknina:

    4,24 g

Aktivita pro spálení:

547 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

163

minut uklízení





Podobné recepty

Blesková cibulačka

(17 hlasů)
20min
1476 kJ

Silná francouzská cibulová polévka

(32 hlasů)
55min
345 kJ

Cibulová polévka

(20 hlasů)
25min
363 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

strouhaný perník

350 kcal / 100g
B7 g
S65 g
T10 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cibulová polévka se ztraceným vejcem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba