Prostreno.cz

Guláš na pivu

Hovězí maso s pivem je dobrá kombinace.

08.02.2014 lanvin
2h a 0min

15min příprava

1h a 45min vaření

609 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso a očištěnou mrkev nakrájejte na kostky.
  2. Na sádle nechte zpěnit pokrájenou cibuli, přidejte maso, opepřete, přidejte kmín a společně restujte za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule.
  3. Podlijte asi polovinou piva a pod pokličkou duste do změknutí masa. V polovině dušení přidejte nakrájenou mrkev.
  4. Během dušení podlévejte pivem.
  5. K měkkému masu přidejte rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povařte do zhoustnutí.
  6. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek, případně dosolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    169,04 g
  • Sacharidy:

    130,17 g
    • Cukry:

      29,78 g
  • Tuky:

    79,64 g
  • Vláknina:

    15,10 g

Aktivita pro spálení:

731 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

218

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z vepřových jater

(13 hlasů)
40min
475 kJ

Párkový guláš

(10 hlasů)
45min
442 kJ

Guláš z králíka

(18 hlasů)
1h a 15min
776 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba