Prostreno.cz

Pečený bůček se zeleninou

Zbylo vám pečené, nebo dušené maso - konkrétně bůček? Zkuste tento recept.

13.02.2014 Mikeš
35min

15min příprava

20min vaření

435 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátý oleje vložte nakrájenou cibuli, nakrájené zelí, nakrájenou papriku a na malé růžičky rozdělenou brokolici.
  2. Zeleninu podlijte vínem, vývarem a duste přibližně 10-15 minut. Vždy záleží, jak křupavou zeleninu chcete mít.
  3. Maso nakrájejte na malé kousky a přidejte k zelenině.
  4. Prohřejte, podle chuti osolte, zakápněte worcestrovou omáčkou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    101,63 g
  • Sacharidy:

    79,05 g
    • Cukry:

      25,70 g
  • Tuky:

    127,59 g
  • Vláknina:

    23,05 g

Aktivita pro spálení:

444 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

132

minut uklízení





Podobné recepty

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1092 kJ

Bůček pečený na šalveji

(10 hlasů)
4h a 5min
1081 kJ

Pečený bůček

(5 hlasů)
3h a 30min
1101 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený bůček se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba