Prostreno.cz

Marinované jehněčí kotletky

Voňavé marinované jehněčí.

28.02.2014 lentilka
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

1265 kJ / 302 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ze všech surovin připravte marinádu, do které naložte maso. Nechte alespoň 24 hodin marinovat.
  2. Během marinování kotletky nejméně 2x otočte a přelijte marinádou.
  3. V pekáčku nechte rozpustit máslo, vložte kotletky i s marinádou, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 1,5 hodiny.
  4. V průběhu pečení podlévejte pivem, nebo vodou.
  5. Hotové kotletky jemně osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    304,47 g
  • Sacharidy:

    23,98 g
    • Cukry:

      1,69 g
  • Tuky:

    383,03 g
  • Vláknina:

    8,56 g

Aktivita pro spálení:

1207 kcal
150

minut jízdy na kole

114

minut běhu

360

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety s mátou

(11 hlasů)
2h a 50min
1457 kJ

Jehněčí kotlety

(15 hlasů)
45min
1065 kJ

Grilované jehněčí kotletky

(12 hlasů)
45min
944 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar glady
24.05.2016
Avatar verrca
18.05.2016
Avatar moniika
10.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované jehněčí kotletky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba