Prostreno.cz

Slávky v červeném víně

Slávky jsou pro milovníky mořských plodů pochoutka.

28.02.2014 lentilka
25min

10min příprava

15min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve woku rozehřejte olej, orestujte drobně nakrájenou cibuli, vložte mušle, prudčeji opečte a zmírněte oheň.
  2. Přilijte červené víno, osolte, opepřete, přidejte kečup a lžíci cukru.
  3. Za častého míchání duste 10 minut.
  4. Před dokončením vmíchejte do směsi lžíci drobně nasekané petrželky a pokrm můžete zjemnit lžící másla.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,90 g
  • Sacharidy:

    55,84 g
    • Cukry:

      31,12 g
  • Tuky:

    35,61 g
  • Vláknina:

    3,90 g

Aktivita pro spálení:

416 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Slávky se zakysanou smetanou

(5 hlasů)
30min
602 kJ

Slávky po italsku

(6 hlasů)
40min
494 kJ

Slávky s fenyklem

(3 hlasů)
35min
332 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

50min
(35 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Slávky v červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba