Prostreno.cz

Gulášovka

Gulášová polévka z hovězího masa.

28.02.2014 lentilka
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

328 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené maso, mletou papriku a spařená, oloupaná a pokrájená rajčata. Mírně osolte, opepřete, přilijte vodu, přidejte kostku masoxu a vařte doměkka.
  3. K měkkému masu přidejte nadrobno oloupané a pokrájené brambory, poprašte moukou, posypte kmínem, přidejte rajský protlak a vařte, dokud brambory nezměknou.
  4. Před podáváním přidejte prolisovaný česnek a posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    109,08 g
  • Sacharidy:

    162,61 g
    • Cukry:

      21,29 g
  • Tuky:

    57,38 g
  • Vláknina:

    22,38 g

Aktivita pro spálení:

343 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Gulášová polévka

(13 hlasů)
1h a 30min
341 kJ

Gulášová polévka

(9 hlasů)
1h a 35min
377 kJ

Zelná gulášová polévka

(12 hlasů)
1h a 20min
305 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Gulášovka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba