Prostreno.cz

Kedlubnové karbanátky

Karbanátky z kedluben s mletým masem.

05.03.2014 sun
50min

20min příprava

30min vaření

1046 kJ / 249 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané kedlubny nahrubo nastrouhejte.
  2. Slaninu nakrájejte na kostky, rozškvařte, přidejte kedlubny, orestujte 5 minut a nechte vychladnout.
  3. Do mísy dejte maso, kedlubny, vejce, sůl, pepř, majoránku, mletou papriku, namočenou a vymačkanou žemli, prolisovaný česnek a promíchejte.
  4. Z masy navlhčenýma rukama formujte karbanátky, obalte je ve strouhance a na oleji opečte z obou stran.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    217,44 g
  • Sacharidy:

    140,90 g
    • Cukry:

      20,64 g
  • Tuky:

    228,57 g
  • Vláknina:

    13,48 g

Aktivita pro spálení:

575 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Smažené karbanátky

(31 hlasů)
40min
865 kJ

Karbanátky s růžičkovou kapustou

(19 hlasů)
40min
742 kJ

Karbanátky se zelím

(15 hlasů)
45min
919 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnové karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba