Prostreno.cz

Ryba pečená v alobalu

Ryby pečená s citrónem a voňavým kořením.

06.03.2014 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

823 kJ / 196 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Uřízněte dva stejně velké kusy alobalu - dostatečně velké, aby se dala do alobalu dobře zabalit ryba.
  2. Opláchnutého a osušeného lososa nařízněte několikrát do hloubky (až na kost) ostrým nožem.
  3. Máslo, hořčičné semínko, jemně nakrájenou cibuli, sůl, česnek, kari a kurkumu prošlehejte metličkou.
  4. Takto připraveným máslem potřete rybu na povrchu i zevnitř.
  5. Rybu položte na alobal. Nahoru i dovnitř ryby položte plátky citrónu.
  6. Rybu zabalte do alobalu.
  7. Pečte v troubě předehřáté na 190 ° C asi 30 až 35 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    228,01 g
  • Sacharidy:

    50,78 g
    • Cukry:

      16,55 g
  • Tuky:

    230,40 g
  • Vláknina:

    8,86 g

Aktivita pro spálení:

786 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba s jablky a celerem

(10 hlasů)
50min
402 kJ

Zapékaná treska

(9 hlasů)
1h a 5min
385 kJ

Ryby na rajčatech

(7 hlasů)
55min
346 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba pečená v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba