Prostreno.cz

Sumec na zelenině

Opečené filé sumce s dušenou zeleninou.

14.03.2014 lentilka
55min

25min příprava

30min vaření

495 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli a česnek jemně nakrájejte.
  2. Rajčata, dýni, a papriku nakrájejte na stejně velké kousky.
  3. Na 4 lžících oleje zeleninu orestujte, posypte tymiánem, rozmarýnem, přikryjte a duste 10 minut.
  4. Pak zeleninu osolte, opepřete, přidejte rajčatový protlak, promíchejte a duste odkryté 5 minut.
  5. Porce ryby osolte, opepřete a obalte důkladně v sezamovém semínku, semínka k rybě lehce přitlačte.
  6. Rybu opečte na oleji s máslem.
  7. Podávejte s podušenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,45 g
  • Sacharidy:

    134,90 g
    • Cukry:

      40,28 g
  • Tuky:

    198,94 g
  • Vláknina:

    47,84 g

Aktivita pro spálení:

729 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

217

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Losos v bylinkové krustě se špenátem

(11 hlasů)
45min
683 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
539 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sumec na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba