Prostreno.cz

Candát se zelím s Cranberries a opečenými bramborami

Zdravé rybí maso s dušeným zelím.

19.03.2014 lanvin
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

588 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nasekejte na kostičky.
  2. Pórek očistěte, operte a nakrájejte na kolečka.
  3. V hrnci rozehřejte olej a poduste v něm krátce cibuli s pórkem, přidejte hřebíček, jalovec, brusinky a zelí, zalijte vínem. Duste pod pokličkou 30 minut doměkka. Na závěr ochuťte solí a cayenským pepřem.
  4. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky.
  5. Olej rozehřejte ve velké teflonové pánvi a brambory v ní opékejte 20 – 25 minut, občas pánví zatřeste, aby se brambory obrátily. Na závěr ochuťte solí.
  6. Candáta nakrájejte na 4 porce, olej rozehřejte v pánvi a candáta na něm opékejte nejprve kůží dolů 3 – 4 minuty, obraťte a pokračujte další 1 – 2 minuty, okořeňte solí a pepřem.
  7. Candáta podávejte na zelí s opékanými bramborami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    197,93 g
  • Sacharidy:

    653,73 g
    • Cukry:

      97,22 g
  • Tuky:

    248,78 g
  • Vláknina:

    234,60 g

Aktivita pro spálení:

1125 kcal
140

minut jízdy na kole

107

minut běhu

335

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
659 kJ

Rybí filé na mandlích

(20 hlasů)
35min
1000 kJ

Fettuccine s cuketou

(24 hlasů)
55min
841 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát se zelím s Cranberries a opečenými bramborami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba