Prostreno.cz

Grilované filé s petrželovou krustou

Rybí filety s krustou z piniových oříšků a petrželky.

04.04.2014 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

636 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev nakrájejte na proužky a poduste 10 minut v pomerančové šťávě.
  2. Ochuťte solí, pepřem a vmíchejte 2 polévkové lžíce másla.
  3. Chléb, piniové oříšky a petrželovou nať zpracujte v robotu na jemné drobky, drobky promíchejte se 2 lžícemi změklého másla, citrónovou kůrou a citrónovou šťávou.
  4. Položte filety kůží dolů na olejem vymazaný plech.
  5. Posypte solí, pepřem a připravenými "drobky".
  6. Zakápněte olejem a vložte na 8 - 10 minut do trouby pod gril. Podávejte s připravenou mrkví.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,34 g
  • Sacharidy:

    86,03 g
    • Cukry:

      29,40 g
  • Tuky:

    119,09 g
  • Vláknina:

    14,50 g

Aktivita pro spálení:

434 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
453 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
408 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
323 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované filé s petrželovou krustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba