Prostreno.cz

Grilované filé s petrželovou krustou

Rybí filety s krustou z piniových oříšků a petrželky.

04.04.2014 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

1122 kJ / 268 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev nakrájejte na proužky a poduste 10 minut v pomerančové šťávě.
  2. Ochuťte solí, pepřem a vmíchejte 2 polévkové lžíce másla.
  3. Chléb, piniové oříšky a petrželovou nať zpracujte v robotu na jemné drobky, drobky promíchejte se 2 lžícemi změklého másla, citrónovou kůrou a citrónovou šťávou.
  4. Položte filety kůží dolů na olejem vymazaný plech.
  5. Posypte solí, pepřem a připravenými "drobky".
  6. Zakápněte olejem a vložte na 8 - 10 minut do trouby pod gril. Podávejte s připravenou mrkví.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,84 g
  • Sacharidy:

    176,90 g
    • Cukry:

      33,00 g
  • Tuky:

    257,35 g
  • Vláknina:

    47,00 g

Aktivita pro spálení:

268 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
484 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
409 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
583 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

piniové oříšky

673 kcal / 100g
B13 g
S13 g
T68 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované filé s petrželovou krustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba