Prostreno.cz

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Šalvěj pokrm krásně provoní.

16.04.2014 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

355 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky, přidejte česnek nakrájený na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
  2. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup.
  3. Prohřejte bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    119,88 g
  • Sacharidy:

    257,39 g
    • Cukry:

      94,22 g
  • Tuky:

    64,67 g
  • Vláknina:

    38,36 g

Aktivita pro spálení:

538 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

160

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená hovězí játra

(12 hlasů)
1h a 10min
682 kJ

Játra na majoránce

(9 hlasů)
1h a 10min
617 kJ

Čerstvá jatýrka na šalvěji

(7 hlasů)
35min
400 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bageta

270 kcal / 100g
B8 g
S50 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

grilovací koření

250 kcal / 100g
B10 g
S30 g
T5 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Čerstvá jatýrka na šalvěji

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba