Prostreno.cz

Pstruh pečený na másle

Pstruh pečený s novými bramborami.

08.05.2014 lentilka
50min

15min příprava

35min vaření

490 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory omyjte, přepulte a dejte vařit do osolené vroucí vody.
  2. Pstruhy omyjte, osušte a z obou stran důkladně osolte.
  3. Pak je obalte v hladké mouce a do břišních dutin vyskládejte kolečka citronu, přidejte snítky tymiánu.
  4. Pomalu opékejte z obou stran na másle. Trvá to přibližně 15 minut.
  5. Brambory sceďte, zasypte petrželkou a promíchejte s trochou másla.
  6. Pstruha podávejte zalitého máslem z opékání, spolu s bramborami, plátky okurky a kolečky ředkviček.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    141,62 g
  • Sacharidy:

    168,36 g
    • Cukry:

      17,51 g
  • Tuky:

    138,85 g
  • Vláknina:

    27,20 g

Aktivita pro spálení:

599 kcal
74

minut jízdy na kole

57

minut běhu

178

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený pstruh

(11 hlasů)
40min
510 kJ

Pstruh s citronovou omáčkou

(16 hlasů)
50min
990 kJ

Lososové placičky s okurkovo-brusinkovým salátem

(20 hlasů)
35min
512 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh pečený na másle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba