Prostreno.cz

Pečený pstruh

Malý pstruh je ideální pro přípravu vcelku, ryba je jemná, šťavnatá a výrazná.

03.06.2014 sun
40min

15min příprava

25min vaření

510 kJ / 121 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Citron nakrájejte na plátky a spolu s větvičkami kopru jimi naplňte pstruha.
  3. Položte ho na plech vyložený pečícím papírem a několikrát šikmo nařízněte, zakápněte olejem, osolte, opepřete a pečte přibližně 20 minut.
  4. Fazolky vsypte do vařící osolené vody a asi tři minuty je nechte vařit, pak je sceďte.
  5. Pstruha podávejte s fazolkami a klínky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,00 g
  • Sacharidy:

    30,79 g
    • Cukry:

      7,50 g
  • Tuky:

    52,64 g
  • Vláknina:

    8,10 g

Aktivita pro spálení:

872 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Filé pstruha na másle

(17 hlasů)
40min
614 kJ

Grilovaný losos

(18 hlasů)
35min
543 kJ

Pstruh s citronovou omáčkou

(16 hlasů)
50min
990 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený pstruh

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba