Prostreno.cz

Vepřové maso dušené se zeleninou

Vepřová kýta s fazolovými lusky a cibulí.

24.05.2014 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

605 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, nebo proužky, cibuli nakrájejte na plátky a obojí orestujte na másle.
  2. K masu přidejte fazolky, nebo hrášek, zakápněte sojovou omáčkou, přidejte smetanu a duste, až je maso měkké.
  3. Podle chuti osolte a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,26 g
  • Sacharidy:

    49,56 g
    • Cukry:

      26,04 g
  • Tuky:

    137,30 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

517 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Panenka na rozmarýnu

(13 hlasů)
60min
598 kJ

Vepřové kostky na černém pivu

(9 hlasů)
1h a 20min
618 kJ

Medailonky z vepřové panenky recept​

(13 hlasů)
1h a 5min
599 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba