Prostreno.cz

Vepřové kostky na černém pivu

Vepřové maso dušené s cibulí a houbami.

04.04.2014 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

618 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, cibule na větší kousky, očištěné houby nakrájejte na silné plátky.
  2. Na oleji s máslem orestujte maso, osolte a opepřete.
  3. Maso vyndejte na talíř a ve stejné nádobě orestujte cibuli a houby, přidejte prolisovaný česnek a tymián.
  4. Vložte zpět maso, poprašte moukou a promíchejte.
  5. Zalijte pivem, vývarem a přikryté duste 1 hodinu, nebo až je maso zcela měkké.
  6. Podávejte s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    295,58 g
  • Sacharidy:

    94,14 g
    • Cukry:

      16,65 g
  • Tuky:

    201,04 g
  • Vláknina:

    13,92 g

Aktivita pro spálení:

575 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s rajčaty

(11 hlasů)
45min
710 kJ

Plněné vepřové se švestkami na víně

(15 hlasů)
1h a 15min
871 kJ

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
690 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky na černém pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba