Prostreno.cz

Krkovice na pivu

Vepřová krkovice zapečená v troubě s cibulí, česnekem a slaninou, podlitá pivem.

27.05.2014 lentilka
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

1005 kJ / 240 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 220 °C.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a obojí nakrájejte na tenké plátky. Maso omyjte pod studenou vodou, otřete papírovou utěrkou a z obou stran lehce osolte.
  3. Do malého pekáčku naskládejte vedle sebe plátky masa, maso zasypte nakrájenou cibulí a česnekem a vše přikryjte plátky slaniny.
  4. Nakonec zalijte pivem podle své vlastní volby, avšak nanejvýš do výšky slaniny.
  5. Pekáček přikryjte, vložte do vyhřáté trouby a pečte 75 minut, posledních 10 – 15 minut pečete odkryté.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    400,42 g
  • Sacharidy:

    62,76 g
    • Cukry:

      37,24 g
  • Tuky:

    376,20 g
  • Vláknina:

    3,24 g

Aktivita pro spálení:

1210 kcal
151

minut jízdy na kole

115

minut běhu

361

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí závitky s houbami

(11 hlasů)
2h a 0min
838 kJ

Karbanátky z hovězího masa

(14 hlasů)
1h a 15min
1212 kJ

Hovězí závitky s křenem

(11 hlasů)
1h a 50min
910 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krkovice na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba