Prostreno.cz

Sleďové filety v zakysané smetaně

Recept na večeři ze sleďových filetů.

20.04.2011 lanvin
2h a 20min

2h a 20min příprava

0min vaření

534 kJ / 127 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety propláchněte ve vodě a nakrájejte na kousky. Smetanu promíchejte se solí, pepřem, nasekaným koprem, citrónovou šťávou a cukrem.
  2. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a promíchejte. Přelijte kousky filetů a nechte 2 hodiny v chladu. Podávejte s pečivem.

TIP:

K přípravě můžete použít solené sleďové filety, marinované sleďové filety případně zauzené sleďové filety.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    98,40 g
  • Sacharidy:

    54,58 g
    • Cukry:

      33,72 g
  • Tuky:

    85,66 g
  • Vláknina:

    4,70 g

Aktivita pro spálení:

345 kcal
43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

(17 hlasů)
20min
953 kJ

Jednohubky ze sleďů

(16 hlasů)
15min
798 kJ

Sleďové filety ve švestkové omáčce

(16 hlasů)
6h a 35min
831 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sleďové filety v zakysané smetaně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba