Prostreno.cz

Broskve s rumem

Efektní dezert vytvoříte ze zralého ovoce a dobré zmrzliny.

28.05.2014 sun
30min

15min příprava

15min vaření

295 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci přiveďte k varu vodu, na 20 vteřin do ní vložte připravené broskve, poté je rychle vyndejte a zchlaďte v misce s ledovou vodou, broskve oloupejte, rozpulte a odstraňte pecku.
  2. V pánvi rozehřejte máslo, přidejte vanilku, cukr a nechte zkaramelizovat.
  3. Přidejte broskve, krátce prohřejte a dochuťte citrónovou šťávou.
  4. Do pánve nalijte rum, zahřejte a nakonec zapalte.
  5. Broskve rozdělte na talíře a přelijte je omáčkou, na každý talíř přidejte porci vanilkové zmrzliny a ihned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,53 g
  • Sacharidy:

    224,07 g
    • Cukry:

      199,82 g
  • Tuky:

    84,90 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

555 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná kakaová roláda

(15 hlasů)
1h a 5min
1039 kJ

Švestkový crumble

(16 hlasů)
1h a 5min
1175 kJ

Hruškový koláč

(27 hlasů)
1h a 30min
759 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskve s rumem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba