Prostreno.cz

Grilovaná jehněčí kýta

Grilované jehněčí maso se zeleninou.

01.06.2014 lanvin
12h a 20min

12h a 0min příprava

20min vaření

646 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, osolte a vložte do misky.
  2. Přidejte na silnější kolečka nakrájenou cibuli, maso opepřete, zakápněte olejem, zlehka promíchejte, přikryjte poklicí a nechte v chladu do druhého dne odležet.
  3. Slaninu nakrájejte na plátky, rajčata na dílky a papriky na širší plátky.
  4. Maso, slaninu, cibuli, rajčata a papriku navlékněte na čtyři grilovací jehly a zvolna grilujte.
  5. Jehly otáčejte, maso a ostatní suroviny potírejte olejem od marinování.
  6. Podávejte s rýží nebo chlebem a se zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,92 g
  • Sacharidy:

    78,96 g
    • Cukry:

      42,77 g
  • Tuky:

    219,54 g
  • Vláknina:

    16,50 g

Aktivita pro spálení:

760 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

226

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kari

(16 hlasů)
1h a 50min
773 kJ

Jehněčí kolínko na červeném víně

(10 hlasů)
2h a 20min
331 kJ

Jehněčí kotleta s cizrnou

(11 hlasů)
2h a 20min
1022 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaná jehněčí kýta

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba