Prostreno.cz

Štika v pivním těstíčku

Zdravá ryba na váš talíř alespoň 1 x týdně.

06.02.2011 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

870 kJ / 207 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté, osušené porce ryby pokapejte citronovou šťávou. Nechte 10 minut stát.
  2. Pak porce ryby obalte v hladké mouce smíchané s kořením. Do mísy dejte pivo, vejce, mouku (mouky tolik, aby vzniklo husté těstíčko, záleží na kvalitě mouky), špetku soli a dobře promíchejte.
  3. Porce ryby namáčejte v těstíčku a zvolna opečte na oleji dozlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    206,90 g
  • Sacharidy:

    259,43 g
    • Cukry:

      1,95 g
  • Tuky:

    189,28 g
  • Vláknina:

    15,15 g

Aktivita pro spálení:

921 kcal
115

minut jízdy na kole

87

minut běhu

274

minut uklízení





Podobné recepty

Cejn na koriandru

(16 hlasů)
1h a 5min
499 kJ

Bílá ryba s oříšky

(13 hlasů)
40min
903 kJ

Treska na hrášku

(12 hlasů)
40min
394 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Štika v pivním těstíčku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba