Prostreno.cz

Dušená treska s omáčkou

Treska s křenovou omáčkou.

03.06.2014 sun
40min

15min příprava

25min vaření

616 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle opečte z jedné strany tresku, tresku otočte, přikryjte a na mírném ohni duste 10 minut.
  2. Přiveďte k varu smetanu, vývar a vařte 5 minut.
  3. V malém množství studené vody rozmíchejte kukuřičný škrob a přidejte ho do smetany spolu s nasekanými vejci a nasekaným koprem, osolte a opepřete, dochuťte cukrem a vařte 5 minut.
  4. Nakonec vmíchejte křen.
  5. Tresku podávejte s omáčkou.
  6. Vhodná příloha jsou zelené fazolky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,40 g
  • Sacharidy:

    221,36 g
    • Cukry:

      110,00 g
  • Tuky:

    128,62 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

147 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
1476 kJ

Treska marinovaná s petrželkou

(20 hlasů)
1h a 55min
1019 kJ

Rybí filé na mandlích

(20 hlasů)
35min
1082 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar verrca
05.05.2016
Avatar hedvika
03.05.2016
Avatar heenna
22.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená treska s omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba