Prostreno.cz

Treska marinovaná s petrželkou

Jednoduchá a chutná příprava tresky s petrželkou.

13.10.2015 lentilka
1h a 55min

1h a 20min příprava

35min vaření

690 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte a opepřete.
  2. Rybu vložte do pánve s rozehřátým máslem a 2 lžícemi oleje a rybu z obou stran opečte, rybu nechte vychladnout.
  3. V misce smíchejte 4 lžíce oleje, limetkovou šťávu a petrželku.
  4. Opečenou rybu dejte do misky, rybu potřete připravenou petrželkou a dejte na hodinu do lednice.
  5. Pak dejte rybu do zapékací misky, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 minut.
  6. Podávejte se zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,46 g
  • Sacharidy:

    25,36 g
    • Cukry:

      0,72 g
  • Tuky:

    105,68 g
  • Vláknina:

    10,20 g

Aktivita pro spálení:

338 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Roládky ze sumce

(24 hlasů)
1h a 10min
362 kJ

Rybí kousky s hráškovým pyré

(18 hlasů)
1h a 5min
810 kJ

Ryba pečená s thajskou omáčkou

(26 hlasů)
1h a 5min
297 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska marinovaná s petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba