Prostreno.cz

Krevety na špejli

Krevety s broskví a klobásou.

13.06.2014 Mikeš
30min

20min příprava

10min vaření

1012 kJ / 241 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Klobásu nakrájejte na silnější plátky.
  2. Broskve nakrájejte na klínky.
  3. Rozmražené krevety potřete olejem a obalte v kořenící směsi.
  4. Rozehřejte velkou pánev s řepkovým olejem.
  5. Na pánev dejte plátky klobásy, restujte 2 - 3 minuty, přidejte klínky broskví a lehce promíchejte, přidejte krevety a restujte 1 - 2 minuty.
  6. Na špejle střídavě navlékněte krevety, broskve a klobásu. Podávejte s oblíbeným dresinkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    102,10 g
  • Sacharidy:

    86,86 g
    • Cukry:

      36,45 g
  • Tuky:

    264,96 g
  • Vláknina:

    9,45 g

Aktivita pro spálení:

785 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
473 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
475 kJ

Tygří krevety

(10 hlasů)
20min
526 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta plněná baby špenátem

55min
(11 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevety na špejli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba