Prostreno.cz

Krevety na špejli

Krevety s broskví a klobásou.

13.06.2014 Mikeš
30min

20min příprava

10min vaření

719 kJ / 171 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Klobásu nakrájejte na silnější plátky.
  2. Broskve nakrájejte na klínky.
  3. Rozmražené krevety potřete olejem a obalte v kořenící směsi.
  4. Rozehřejte velkou pánev s řepkovým olejem.
  5. Na pánev dejte plátky klobásy, restujte 2 - 3 minuty, přidejte klínky broskví a lehce promíchejte, přidejte krevety a restujte 1 - 2 minuty.
  6. Na špejle střídavě navlékněte krevety, broskve a klobásu. Podávejte s oblíbeným dresinkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,41 g
  • Sacharidy:

    82,40 g
    • Cukry:

      11,00 g
  • Tuky:

    196,57 g
  • Vláknina:

    34,00 g

Aktivita pro spálení:

171 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
444 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
229 kJ

Tygří krevety

(10 hlasů)
20min
267 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Italský dresink

290 kcal / 100g
B0 g
S5 g
T30 g

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

krevety

99 kcal / 100g
B20 g
S1 g
T0,8 g

koření

345 kcal / 100g
B12 g
S58 g
T13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevety na špejli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba