Prostreno.cz

Grilovaní pstruzi

Při grilování by neměla na grilu chybět ryba, mezi oblíbené ryby na gril patří určitě pstruh.

19.06.2014 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

522 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Minimálně den předem si připravte olej na potírání pstruhů: do oleje naložte snítky rozmarýnu.
  2. Vnitřek omyté, osušené ryby lehce osolte mořskou solí a poté ho naplňte nakrájenými citrony a limetkami.
  3. Pstruhy osolte, opepřete a zvolna grilujte na středně předehřátém grilu, průběžně potírejte rozmarýnovým olejem.
  4. Rozmarýn je k rybě skvělou bylinkou, zvýrazní její lahodné maso.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    128,65 g
  • Sacharidy:

    107,29 g
    • Cukry:

      13,87 g
  • Tuky:

    124,80 g
  • Vláknina:

    34,80 g

Aktivita pro spálení:

485 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

144

minut uklízení





Podobné recepty

Roládky ze sumce

(24 hlasů)
1h a 10min
362 kJ

Rybí kousky s hráškovým pyré

(18 hlasů)
1h a 5min
810 kJ

Ryba pečená s thajskou omáčkou

(26 hlasů)
1h a 5min
297 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaní pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba