Prostreno.cz

Roládky ze sumce

Grilované filé sumce v pečené paprice.

13.07.2015 Mikeš
1h a 10min

50min příprava

20min vaření

362 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Papriky v polovině podélně rozřízněte a odstraňte semena a žebra.
  2. Papriky uložte na gril řeznou stranou dolů a grilujte 6 - 10 minut. Ke konci grilování papriky otočte.
  3. Pak vložte papriky do papírového sáčku, sáček uzavřete a nechte papriky vychladnout.
  4. Papriky oloupejte a nakrájejte na proužky široké přibližně 2,5 - 3 cm.
  5. Rybí filé nakrájejte na stejně velké proužky.
  6. Ingredience na marinádu prošlehejte v misce.
  7. Do marinády vložte proužky ryby a marinujte je 15 minut.
  8. Každý plátek ryby obalte plátkem papriky a navlečte je přibližně po pěti na bambusové špejle.
  9. Na středně předehřátém grilu grilujte 3 - 4 minuty na každé straně. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    122,70 g
  • Sacharidy:

    49,32 g
    • Cukry:

      26,04 g
  • Tuky:

    52,38 g
  • Vláknina:

    17,21 g

Aktivita pro spálení:

194 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení





Podobné recepty

Mořský vlk se zeleninou

(14 hlasů)
1h a 20min
547 kJ

Rybí kari s houbami

(28 hlasů)
45min
604 kJ

Pečené makrely

(11 hlasů)
60min
1228 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Roládky ze sumce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba