Prostreno.cz

Halibut grilovaný se zeleninou

Rybu krásně provoní citrónové máslo a citrónová kůra s bazalkou.

05.07.2014 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

460 kJ / 109 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Gril předehřejte na střední teplotu.
  2. Rybu nakrájejte na 4 porce.
  3. Máslo důkladně promíchejte s citrónovou šťávou.
  4. Z alobalu vystřihněte 4 čtverce přibližně 20 x 20 cm.
  5. Doprostřed alobalu položte porci ryby, osolte a opepřete.
  6. Na každou porci ryby rovnoměrně rozdělte scezené artyčoky, mrkev, nasekanou bazalku a překrojené olivy.
  7. Přelijte citrónovým máslem, posypte citrónovou kůrou a zabalte.
  8. Balíčky položte na mřížku grilu a grilujte přibližně 15 - 20 minut.

TIP:

Balíčky můžete připravit den předem a nechat je uležet v lednici.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,51 g
  • Sacharidy:

    75,46 g
    • Cukry:

      8,93 g
  • Tuky:

    87,69 g
  • Vláknina:

    30,16 g

Aktivita pro spálení:

430 kcal
53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

128

minut uklízení





Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem

(24 hlasů)
35min
866 kJ

Ryba se sójovou omáčkou

(17 hlasů)
40min
320 kJ

Treska na tymiánu

(15 hlasů)
55min
280 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
23.07.2016
Avatar verrca
04.05.2016
Avatar hedvika
02.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut grilovaný se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba