Prostreno.cz

Brambory s citrónovou kůrou

Pečené červené brambory.

15.07.2014 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

481 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Brambory důkladně omyjte a na několika místech propíchejte vidličkou.
  3. Brambory uložte na plech s pečícím papírem, pečte 30 minut, dokud brambory nezměknou.
  4. Mezitím smíchejte v misce zbývající ingredience.
  5. Brambory lehce rozmáčkněte lžící a potřete připravenou směsí, pečte dalších 15 minut, nebo do křupava.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,38 g
  • Sacharidy:

    212,65 g
    • Cukry:

      7,69 g
  • Tuky:

    65,92 g
  • Vláknina:

    28,01 g

Aktivita pro spálení:

373 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná cibule

(8 hlasů)
30min
368 kJ

Rychlé okurkové řezy

(13 hlasů)
55min
347 kJ

Relish z čerstvých brusinek

(8 hlasů)
20min
238 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Červené brambory

75,6 kcal / 100g
B2,06 g
S16,3 g
T0,25 g

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

česneková sůl

127 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T0,2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory s citrónovou kůrou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba