Prostreno.cz

Brambory s citrónovou kůrou

Pečené červené brambory.

15.07.2014 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

505 kJ / 120 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Brambory důkladně omyjte a na několika místech propíchejte vidličkou.
  3. Brambory uložte na plech s pečícím papírem, pečte 30 minut, dokud brambory nezměknou.
  4. Mezitím smíchejte v misce zbývající ingredience.
  5. Brambory lehce rozmáčkněte lžící a potřete připravenou směsí, pečte dalších 15 minut, nebo do křupava.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,80 g
  • Sacharidy:

    194,80 g
    • Cukry:

      12,53 g
  • Tuky:

    100,04 g
  • Vláknina:

    81,00 g

Aktivita pro spálení:

120 kcal
15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná cibule

(8 hlasů)
30min
448 kJ

Rychlé okurkové řezy

(13 hlasů)
55min
506 kJ

Relish z čerstvých brusinek

(8 hlasů)
20min
283 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Červené brambory

75,6 kcal / 100g
B2,06 g
S16,3 g
T0,25 g

česneková sůl

127 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T0,2 g

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory s citrónovou kůrou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba