Prostreno.cz

Hovězí carpacio s hoblinkami žampiónů

Carpacio s brusinkami, rukolou, pecorinem a brusinkovo-balsamikovým dresinkem.

15.07.2014 lanvin
25min

25min příprava

0min vaření

890 kJ / 212 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zabalte hovězí svíčkovou do potravinové fólie a nechte 3 - 4 hodiny v mrazáku.
  2. Očistěte žampióny, omyjte je a nakrájejte na tenké plátky. Očistěte rukolu, omyjte ji a osušte.
  3. Smíchejte brusinkový džus, ocet, sůl, pepř a cukr, ušlehejte s olivovým olejem a do vinaigrette vmíchejte brusinky.
  4. Sýr nastrouhejte.
  5. Lehce zmrzlou hovězí svíčkovou nakrájejte na tenoučké plátky.
  6. Na talíř připravte rukolu, hovězí svíčkovou a žampiónové plátky, pokapejte vinaigrettem a nechte trochu odležet.
  7. Servírujte posypané hoblinkami pecorina.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,44 g
  • Sacharidy:

    106,65 g
    • Cukry:

      67,50 g
  • Tuky:

    119,97 g
  • Vláknina:

    8,50 g

Aktivita pro spálení:

475 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Cuketové carpaccio

(12 hlasů)
30min
855 kJ

Houbový závin

(19 hlasů)
55min
578 kJ

Papriky plněné ricottou

(11 hlasů)
2h a 35min
607 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí carpacio s hoblinkami žampiónů

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba