Prostreno.cz

Pórková polévka s oreganem

Krémová pórková polévka s chutí oregana.

15.09.2014 sun
45min

20min příprava

25min vaření

176 kJ / 42 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do vody vložte nakrájenou zeleninu, kostku vývaru, snítky oregana a přikryté vařte 20 minut.
  2. Vyndejte oregano a pomocí mačkadla na brambory zeleninu rozmačkejte.
  3. Přidejte smetanu, zjemněte máslem, dochuťte solí a prohřejte.
  4. Podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,79 g
  • Sacharidy:

    233,59 g
    • Cukry:

      41,42 g
  • Tuky:

    50,83 g
  • Vláknina:

    43,80 g

Aktivita pro spálení:

226 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí polévka se ztracenými vejci

(19 hlasů)
25min
304 kJ

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
401 kJ

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pórková polévka s oreganem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba