Prostreno.cz

Vepřová panenka s červenými hrozny

Hrozny s omáčkou dodají masu skvělou chuť.

17.09.2014 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

844 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Promíchejte česnekovou sůl, rozmarýn, tymián a pepř v malé misce, maso posypte směsi koření.
  2. Zahřejte olej ve velké, teflonové pánvi, přidejte vepřové maso a restujte z každé strany přibližně 3 - 5 minut, maso dejte na talíř a udržujte v teple.
  3. Na stejnou pánev přidejte mouku, promíchejte, přidejte smetanu, hroznové víno a vařte 5 minut.
  4. Maso podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    172,38 g
  • Sacharidy:

    58,16 g
    • Cukry:

      36,27 g
  • Tuky:

    154,17 g
  • Vláknina:

    2,85 g

Aktivita pro spálení:

622 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
690 kJ

Pečený bůček se zeleninou

(9 hlasů)
35min
435 kJ

Vepřová panenka s chřestem

(14 hlasů)
50min
487 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s červenými hrozny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba