Prostreno.cz

Vepřová panenka s chřestem

Vepřové medailonky s chřestem a petrželkou.

16.02.2014 sun
50min

20min příprava

30min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný chřest překrojte a zvolna orestujte na oleji, dochuťte solí a citrónovou šťávou.
  2. Maso nakrájejte na medailonky, ochuťte grilovacím kořením a opečte na oleji doměkka.
  3. Medailonky vyndejte na talíř a na stejnou pánev dejte nasekanou petrželku, vývar a vše poduste, až se vývar zredukuje na polovinu.
  4. Vložte zpět maso, prohřejte a hned podávejte.
  5. Jako přílohu podávejte různě upravené brambory.

TIP:

Místo grilovacího koření můžete použít např. koření čubrica.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    146,50 g
  • Sacharidy:

    42,95 g
    • Cukry:

      8,15 g
  • Tuky:

    101,64 g
  • Vláknina:

    14,80 g

Aktivita pro spálení:

435 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s mandarinkou

(6 hlasů)
35min
575 kJ

Plněná vepřová panenka

(8 hlasů)
1h a 5min
595 kJ

Vepřová panenka na tymiánu

(9 hlasů)
50min
736 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba