Prostreno.cz

Ryba s citrónovým tymiánem

Skvělá ryba na sváteční stůl.

12.11.2014 Mikeš
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

762 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pekáček vymažte máslem.
  2. Očištěnou, osušenou rybu dobře osolte a posypte jemně pepřem.
  3. Do ryby vložte na plátky pokrájené rajče, na plátky nakrájenou cibuli, polovinu petrželky, několik plátků citrónu a polovinu citrónového tymiánu.
  4. Rybu položte do pekáčku.
  5. Na rybu položte plátky citrónu, plátky másla, posypte nasekaným tymiánem a nasekanou petrželkou.
  6. Pečte přikryté v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 45 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    409,56 g
  • Sacharidy:

    54,30 g
    • Cukry:

      17,63 g
  • Tuky:

    408,00 g
  • Vláknina:

    12,19 g

Aktivita pro spálení:

680 kcal
85

minut jízdy na kole

64

minut běhu

202

minut uklízení





Podobné recepty

Filé pstruha na másle

(17 hlasů)
40min
614 kJ

Grilovaný losos

(18 hlasů)
35min
543 kJ

Pečená ryba plněná sýrem

(7 hlasů)
45min
687 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
04.05.2016
Avatar verrca
27.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s citrónovým tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba