Prostreno.cz

Halibut na másle

Jemné rybí maso se smetanou a petrželkou.

25.11.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

732 kJ / 174 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřáté máslo dejte jemně nakrájený česnek a promíchejte, přidejte smetanu, snítky petrželky a vařte 10 minut.
  2. Do omáčky vložte porce ryby, osolte je a posypte drceným pepřem, duste přibližně 10 - 15 minut, podle velikosti porcí ryby.
  3. Ryby podávejte ozdobené petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    79,28 g
  • Sacharidy:

    21,25 g
    • Cukry:

      7,93 g
  • Tuky:

    96,70 g
  • Vláknina:

    4,78 g

Aktivita pro spálení:

321 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

95

minut uklízení





Podobné recepty

Sardinky pečené s rajčaty

(10 hlasů)
50min
657 kJ

Salát s tuňákem

(10 hlasů)
30min
471 kJ

Filé pstruha na másle

(17 hlasů)
40min
614 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut na másle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba