Prostreno.cz

Marinované jehněčí kotletky

Grilované jehněčí kotletky s křupavými hrachovými lusky.

21.01.2015 sun
1h a 15min

45min příprava

30min vaření

1221 kJ / 291 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Prošlehejte ocet, olej, hořčici a oregano, do marinády vložte kotletky a marinujte 30 minut.
  2. Hrášek blanšírujte 3 minuty v osolené vodě, pak hrášek vložte do ledové vody a sceďte.
  3. Na pánev s rozehřátým máslem vložte dobře okapaný hrášek a jen prohřejte.
  4. Jehněčí kotletky grilujte na středně rozehřátém grilu, podle síly kotletek 5 - 8 minut z každé strany, hotové osolte.
  5. Kotletky podávejte s těstovinou a hráškem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    399,15 g
  • Sacharidy:

    328,92 g
    • Cukry:

      19,17 g
  • Tuky:

    366,93 g
  • Vláknina:

    24,65 g

Aktivita pro spálení:

1580 kcal
197

minut jízdy na kole

150

minut běhu

471

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1067 kJ

Jehněčí kotletky z grilu

(11 hlasů)
50min
825 kJ

Jehněčí kotletky s dijónskou hořčicí

(10 hlasů)
35min
1048 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované jehněčí kotletky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba