Prostreno.cz

Srnčí medailonky

Recept na skvělé medailonky ze srnčího masa se žampióny.

03.02.2015 sun
50min

20min příprava

30min vaření

351 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Medailony potřete olejem, dochuťte solí a pepřem a na rozehřátém oleji opečte přibližně 3 minuty z každé strany.
  2. Dejte na talíř, přikryjte a nechte na teplém místě.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo a orestujte nakrájenou cibuli.
  4. Přidejte na plátky nakrájené houby a míchejte 2 minuty.
  5. Přidejte víno, vývar, rajčatový protlak, petrželku, v malém množství rozmíchaný škrob a hořčici. Vařte 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,42 g
  • Sacharidy:

    67,33 g
    • Cukry:

      15,74 g
  • Tuky:

    68,09 g
  • Vláknina:

    15,30 g

Aktivita pro spálení:

379 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

113

minut uklízení





Podobné recepty

Bažant v křenové omáčce s těstovinou

(10 hlasů)
60min
807 kJ

Zajíc na červeném víně

(9 hlasů)
1h a 20min
394 kJ

Zaječí stehna na červeném víně

(9 hlasů)
2h a 10min
1081 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí medailonky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba