Prostreno.cz

Fenyklový salát

Salát z fenyklu, okurky a ředkviček.

11.02.2015 Mikeš
25min

25min příprava

0min vaření

437 kJ / 104 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V malé misce prošlehejte metličkou ocet, hořčici, med, pažitku, kopr, sůl a pepř.
  2. Postupně zašlehejte olivový olej.
  3. Pomocí kráječe na zeleninu (mandolína), nebo velmi ostrým nožem nakrájejte ředkvičky, fenykl a okurku, zeleninu dejte do misky, přidejte petrželovou nať, pažitku, zálivku a promíchejte.
  4. Dochuťte solí, pepřem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,96 g
  • Sacharidy:

    43,26 g
    • Cukry:

      14,90 g
  • Tuky:

    62,96 g
  • Vláknina:

    14,35 g

Aktivita pro spálení:

185 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z marinované cukety

(17 hlasů)
30min
508 kJ

Rukola s plátky hrušek

(12 hlasů)
20min
468 kJ

Salát z červené řepy

(21 hlasů)
45min
591 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fenyklový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba